Kärlek.?

Psykisk misshandel, kränkning, stryptag, slag mot kroppen, förnedring.?

Graaatz BabyBoo

Va e det för en daaag.? E det en vanlig daaaag.? Nej det är ingen vanlig dag för det är Fias födelsedag Hurra Hurra Hurraaaaa.!! Grattis BabyBoo.!! Hoppas du får en awsome day och att Linkin Park konserten blir grym. :D Lyssna lite åt mig också..

Welly, nu har jag precis varit ute med min lilla tjej som har legat och knorrat och sparkat hela natten för att hon jämnt ska ligga som ett j**** plåster mot en. Haha hon e rolig hon, så så fort jag hoppade iväg en cm fån henne kom hon ålandes efter direkt.. Sanslösa men helt underbara lilla Kesha.. Nej fy, nu ska jag göra någon nytta. Smell ya later dudes..

Japp...

Hallå ja...
Nu är jag så sjukt jävla trött på dina små jävla såelö fram o tillbaka.. Ena sekunden är du skit glad och allting är hur bra som hellst.. Men helt jävla plötsligt vänder det och då är allting fel och du e hur sur som hellst.? ASSÅ VAFAAN är det nåt som inte passar så öppna käöft jäveln och säg det rakt ut.?!!! Du e ju så jävla duktig på att öppna käften näör det kommer till att klaga på en så vafan e det svåra.? SÅ JÄVLA LESS nu så jag fan spyr på det här.!! I'm done whit this shit... Tyvärr med så är det...
167117_480590800517_600225517_6552169_1817136_n

?

Just nu..... Mår så jävla dåligt.. Svettas, hjärtat slår dubbla slag, tårarna rinner, tankarna slår som en jävla hammare mot tinningen... Vad ska hända nu.? VAD KOMMER HÄNDA NU.?!!!

Kesha..

Nuu är äntligen Kesha hemma. :D Har längtat som en galning.! Första dagen var väll lite små läskig och hon gick knappt en cm ifrån mig, men det släppte efter ett tag. Så nu springer hon runt som ett yrväder och är knappt rädd för något alls.. Som idag, lämnade jag duschen lite öppen och helt plötsligt satt det en Kesha brevid mig som minsann också skulle duscha.. Och att jaga dammsugaren är nog det bästa hon vet..
Idag blir det nog att leva loppan med Doriz för Keshas del, tror Summer skulle komma förbi en snabbis ikväll med henne så det ska bli intressant, dom e ju nästan samma storlek. :)
Det var det för idag, och Jaa BabyBoo jag ska börja uppdatera mer. ^^
Ja just, en sak till.. Allt jag från och med nu har att säga till DIG är, SKYLL DIG SJÄLV nu..
För sprider du ett sånt där rykte, då står du för konsekvenserna också.. Okej.? Bra. :D
Hahaha att JAG skickade honom.? Stäng käften istället så hade det aldrig hänt från första början din jävla pajas..

Kom hem...

Vaknade igår av att det plingade på dörren.. Sen small det...
Fattar ingenting, vad hände.? Var är du.? Hur mår du.?
Jag saknar dig.. Väntar bara på att få höra nånting från dig, bara ett samtal som säger att du mår bra.. Älskar dig Thom.! Vi ses snart.. <3<3<3

RSS 2.0