Yepp..

Dagens Yaay. ; Besök av Fia och Ewrik. :D

Dagens Fööck. ; Jag saknar dig. :(

Craap...

Jahaja, dagen har enbart varit PISS förutom att jag träffade John när jag var i Vika. :)
Jag var där med lilla vovven och pratade om massa saker som händer just nu runt omkring, och ALLT är totalt jävla oppochner.. :( Men men det är bara att se framåt och söka toppen.. Försöka att inte ge upp förän man är där.. Och ett plus i kanten var att jag träffade Louise, karro, Tina och Cecilia också nu ikväll, dom såg att jag var ledsen och bjöd över mig på ett glas vin och satt bara och pratade.. Kändes underbart..

Känns skit dock att ingenting är som förut, då man bara kunde gå till andra sidan Ösmo så visste man att allt man behövde fanns just där, i den fina villan på Skogsvägen.. Och hur det än är nu, även om det inte är lika mycket umgänge där emellan eller kanske inte heller lika socialt och att man inte vet lika mycket om varandra så kommer INGEN levande själ kunna ta den platsen du har i mitt hjärta för allt du hjälpt mig med och alla stunder vi haft tillsammans.. Finns ingen som överträffar dig Sofia Jibbefors..

Nej nu är klockan mycket och det är godnatt för Denize..
Saknar min Thom dock. :(
Men ha det bra alla där borta eller var ni nu är.....

Då var det över då..... :'(

När.?

När kommer känslan av att det är ömsesidigt.?

Heluluuu.

Shuleluluu.! :D
Welly, idag vaknade jag hur pigg och glad som hellst, jävligt smooth faktiskt. :)
Ke$ha ligger fortfarande och sover den lilla pissmyran. Eller a, hon har varit uppe och ätit och vart ute snabbt, men nu sover hon igen.. Det blir förmodligen att åka hem redan idag för min del.. Vet ju dock inte när jag ska på mötet imorgon så de e likabra att vara hemma så det blir liiite närmre än att åka från huddinge..

Åh jag har nog världens underbaraste små bröder för övrigt. Jesper kom in med frukost till mig igår morse och imorse fick jag ett sms "snella stanna hära hela månaden bästa systern" Iloveyou.!

Nej nu blir det frukost och film. :) Smell ya later dudes..


Oh my..

My oh my.. Har nog aldrig träffat någon som verkligen äcklar mig mer än du. :D
Haha got damn.. Skarriiiiigt så det sjunger om det.. Bläää.!

Welly, här i huddinge händer det inte mycket, men men.. Det blir helt enkelt att kolla barn film med små bröderna vilket jag ärligt talat inte klagar på. :)

Fast det värsta e hur mycket tid man får över att tänka på saker och ting.. =/ Hur mycket jag saknar t.ex Thom, Fia, Nynäshamn (av nån dum jävla anledning).. Tiden att tänka blir ju inte bättre på kvällen när alla går och lägger sig.. Är van att alltid ha Thom här men nu e det ju inte så.. :( Nu e det bara jag och Ke$ha..

Imooorgon ska jag bara vara hemma typ, finns inte mycket annat att göra här, sen ska jag på möte i nynäs på fredag.. Får se hur det går.. Tiime to watch a movie.. Bye bye..


Dont bring flowers after im dead..

I'm sorry for your pain, i'm sorry for your tears.
For all the little things I didn't know,
I'm sorry for the words I didn't say.
I'm sorry for the lies, i'm sorry for the fights.
For not showing my love a dozen times. 

But what I still do, i'm still loving you.


No more...

Hur fan ska man.... Asså hur..

Vad gör man.? När känslan av att man gjort ett så sjukt fel val smyger fram i magen och håller sig där dag som natt.? När man hela tiden får ta skit för saker man inte har ett skit med att göra, när man hela tiden får reda på saker som gör dig både rädd, ledsen, orolig, fundersam med mer.. När du känner i hela kroppen att det är FEL. Men att ditt huvud säger "Jag är lycklig" dom tre sekunderna om dagen som du möts av ett leende.? Eller är det rätt när man får ett "mm" tillbaka när man säger "dom tre orden"..?

Eller känslan när allt är skit och du skriver ett tre sidors sms för att bara få prata av dig när du mår skit och behöver någon där.. Men sen stannar upp och tänker.. "Vem fan ska jag skicka det till då.?" Haha.. Aa... Fy faan...

Welly, whatever...

RSS 2.0