Föööck...!

Kan inte sova utan min älskling...
Usch.!! Kom hem nu Jesper.!! :(
❤❤❤❤


...

Jag HATAR att ha den här känslan i magen...


!!!!

Haha så jääääävla FUCKING LESS på en del människor.... Tur att jag har vissa som alltid står kvar och alltid stått där..


<3

Jag är så sjukt glad att jag träffat dig..
Jag älskar dig Jesper..


Mm...

If one of us is lying, than there is no use in trying.. No need to pretend...


Hehuu

Tjeena.!! :)
Idag har jag och älskling varit i tvätt stugan hela dagen känns det som.. Blev sex maskiner sammanlagt haha.. :p sen har älskling varit så snäll och hämtat våran nya soffa och bordet till :D och ny väntar jag bara på att lilla fröken BabyBoo ska komma och ta en fika någon dag.! :o miss you biiiaaatch.!! <3


Tänk lite...

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar, annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda ... Å men jag vet det är inte konstigt att man tvekar, ingen kan fly när idealen bara ekar.. Kraven finns där vart man än vänder, att du inte duger är signalerna dom sänder . Modetidningarna bara sprider trender, som inte passar människan så folk mår sämre .. Ändå undrar alla vad det är som händer när vissa väljer svälten...

Haha

Haha idioten är så ton döv att han inte ens kan vissla på en hund...


<3

Jag älskar dig.!!


Deniiice

Cha cha, allt knas som hänt har jag varit med på så tänkte bara säga, ni bråkar med fel personer. Denize är min kontakt person och för tillfället bor jag hos henne, mys :) Woho. Sitter i alla fall här med denize och hennes babyboy ;) ke$ha sitter nere vid kanten av sängen och morrar ahahah. Jaja, ska tvinga denize äta nu! -.-'

I love you, tack för du funnits vad det än är, älskar diiiig! <3 // Denice

Sötnosar!


Hahahaaaa.!!

Åååh din lilla jävla fitta asså.!!! Man ska fan inte stå och pissa mig på ryggen och sen låtsas att det regnar.. De e ingen bra ide.. Men huuuur patetiska får man bli att man går upp 16 pers och ställer sig utanför en lägenhet där personen dom är ute efter inte ens är.??! Och du din feta jävla kossa ska fan akta ryggen asså, för nu lilla gumman har du tagit ett steg för långt.!! Och jag har tröttnat rejält.. Men att inte ta reda på fakta innan man öppnar din myglande lilla jävla hor käft det verkar vara en hobby här i Nynäshamn... Fuck it time to sleep... Här får ni en bild att prata om era små jävla f*****!!!


Shaaaa

Sitter nu hemma med Julia och Denice och kollar på mulan :D nu blir det pizza sen mera film.. Sen ska jag och Julia ha mys kväll :)


Jahaja

Usch.!! Igår kom älskling hem och hittade mig i köket med spräckt ögonbryn och läpp :p så kan det gå..


HALLÅÅÅJAAA

Tjenaaaa.!! :D Nu jeeevlar har man flyttat till nya lyan, och börjat på ordning, Lina och BabyBoo var här och hjälpte mig. :) Taaack taaack. :) Idag har jag bara myst med älskling och sen kom Jennifer hit på besök. :) Också kom mami förbi med en matta idag också. :) Som syrran haft så den luktar lite kisse katt så Kesha springer runt som en galning och tror att det gömmer sig en katt uder mattan.. :S Nej nu blir det vapenbröder, och invänta älskling, sen blir det promenad med Kesha. :) Todays tought, "Han får kalla mig blomma om han vill.."

Hehuuu

Tjeeena.!! :)
Nyår blev det bästa någonsin.!
Fy faaan va nice det blev, var i Slussen och kollade alla raketer på tolv slaget och hade sjukt roligt.. :)
Vaknade dock imorse med 39 graders feber "/ inte så jävla häftigt, men vafan idag flyttar jag till nynäs :D nära BabyBoo och allt ju.! Blir perfekt :) kommer sakna vh som fan men det ska bli skönt dom fan att ha sitt alldeles eget.. Welly, nu ska jag ut med huundii :) hörs.!


RSS 2.0